Hlavní obsah

Vožerem se! nakázal Coufal. A Tvrdík ve víru oslav oroduje u maturitní komise

Praha

Vzhledem k omezenému počtu osob na stadionu museli děkovačku s fanoušky přesunout na parkoviště. Fotbalisté pražské Slavie zahájili oslavy jubilejního 20. mistrovského titulu sice improvizovaně, ale o to intenzivněji. „Je čas slavit, takže kluci určitě dostanou nějaké volno. Ale do neděle se musíme dát do kupy, hrajeme znovu doma před lidmi,“ dovoluje si trenér Jindřich Trpišovský taktně upozornit na příští duel s Jabloncem.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Fotbalisté Slavie slaví s fanoušky obhajobu titulu.

Článek
Fotogalerie

Během nucené pauzy žili v nejistotě, jestli se sezona ještě dohraje. Když ne, o titul by navzdory královskému náskoku přišli.

Všechno ale pro sešívané dobře dopadlo. Titul po restartu obhájili, oslavy budou bujaré.

Takový Vladimír Coufal si vzal před televizní kameru synka a nadhodil mu, jak budou slavit. „Čokoládou," odvětil malý. U reprezentanta ovšem neuspěl. „Vožerem se!" zavelel Coufal.

V poněkud prekérní situaci je mladý stoper David Zima. Ve čtvrtek totiž maturuje.

„Kdybych mohl mít jednu prosbu, tak bych si přál, aby Zimičova maturitní komise brala v potaz jeho mimořádné sportovní výkony a náročný program v posledních dnech. Děkuji moc. S úctou Jaroslav Tvrdík," oroduje šéf klubu za novopečeného šampiona.

Do Edenu dorazil i záložník Josef Hušbauer, který v zimě odešel z pražského klubu do německého druholigového Dynama Drážďany.

Mistři nejprve slavili v kabině, pak se přemístili na pódium před stadion, kde si jich mohli užít fanoušci. Do Edenu dorazil i záložník Josef Hušbauer, který v zimě odešel z pražského klubu do německého druholigového Dynama Drážďany. S útočníkem Milanem Škodou, další oporou, která tým před startem jara opustila a odešla do zahraničí, se zase hráči spojili přes mobilní telefon. Oficiální část skončila po jedenácté hodině večer, neoficiální už je jen pro šampiony samotné...

Reklama

Související témata: