Hlavní obsah

Papadopulos: Slavia nás extrémně zatlačila, náskok jsme ale měli udržet

Na Slavii vedli v pondělní dohrávce 25. kola fotbalisté Mladé Boleslavi ve druhé půli už 3:1, když duo Chramosta – Papadopulos pelášilo na jednoho obránce sešívaných. Prvně jmenovaný však velkou šanci zazdil a obhájce titulu nakonec vydoloval bod za remízu 3:3. „On je mladý kluk, ještě se učí. Sám jistě dobře ví, že tuto příležitost mohl vyřešit jinak,“ zastával se svého kolegy v útoku forvard Středočechů Papadopulos.

Článek

Jak jste viděl tak dramatické utkání z vašeho pohledu?

Musím uznat, že to musel být skvělý zápas pro diváky. Před utkáním bychom bod určitě brali. Je ale pravda, že nás Slavia zatlačila od té doby, co nedala penaltu. Nakonec musíme být spokojeni i s bodem.

Mohl byste popsat dvě gólové akce, u kterých jste byl?

Při první posílal Honza Chramosta míč před branku, já jsem se jej ale vůbec nedotkl, z čehož byl překvapený asi také samotný brankář Vaniak. U druhé branky jsem posílal centr na Sylvestreho. Míč mi ale pořádně nesedl a šel takovým obloukem, naštěstí to skončilo gólem.

Co říkáte na klíčový moment zápasu, když za stavu 3:1 pro váš tým běžel Chramosta do brejku, nepřihrál a šanci zazdil…?

Kdybychom tuto šanci využili, tak věřím, že si tři body odvezeme. I za stavu 3:1 jsme ale měli výsledek udržet.

Vyčiníte Chramostovi za to, že šanci takhle spálil?

On je mladý kluk. Ještě se učí. Já mu tuto šanci určitě vyčítat nebudu. V minulém kole to byl zase on, kdo nám svým gólem zajistil tři body. On sám jistě ví, že tuto příležitost mohl vyřešit jinak.

Uvědomovali jste si během druhého poločasu, že jste první tým, který může vyhrát v lize na novém slávistickém stadiónu?

Pravdou je, že jsme se o tom před utkáním bavili, ale v utkání na to už nešlo myslet. Tam je to plné emocí. Slavia nás ale ve druhé půli opravdu extrémně zatlačila a zaslouženě vyrovnala.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články