Hlavní obsah

Brněnský fotbalista Trousil podstoupil další operaci zraněné nohy

BRNO

Zřejmě polovinu podzimní části fotbalové ligy nestihne kapitán brněnského týmu Jan Trousil, který musel podstoupit další operaci zraněné nohy. S tréninkem začne tento pilíř obranných řad Brna nejdříve v srpnu, neboť má po operaci nohu na tři týdny v sádře. Zprávu přinesl Brněnský deník.

Článek

Třiatřicetiletý Trousil si před čtyřmi měsíci počátkem března zlomil zánártní kůstku a utkání proti Bohemians Praha nedohrál. Od té doby se léčí a k žádnému utkání nenastoupil. Zranění se neustále komplikovalo, původní třítýdenní rekonvalescence se protáhla na celý zbytek jara. A nyní vynechal i letní přípravu.

"Noha mě pořád bolela, nelepšilo se to. Proto se lékaři rozhodli pro další zákrok, dali mi kostní štěpy. Předtím se mi zranění stále obnovovalo, teď už by se to mělo zlepšit," poznamenal Trousil, který ale nechce nic uspěchat.

"Věřím, že začátkem srpna se už začnu řádně připravovat. Do té doby musím posilovat ostatní svaly. Udělám všechno pro to, abych se brzy zapojil. Vidím to ale nejdříve na sedmé až osmé kolo," tvrdí Trousil.

Reklama

Související témata: