Hlavní obsah

FANTASY: Luděk Zelenka opět prohrává! Příčinu vidí v pravidlech soutěže!

Praha

Michal Hrdlička nasbíral ve 24. kole Gambrinus ligy pouhých 51 bodů, i tak to ovšem na Luďka Zelenku stačilo, jeho jedenáctka vybojovala bodů jen 44. Pojďme se nyní podívat na to, co si o uplynulém kole myslí oba aktéři souboje!

Michal Hrdlička navyšuje své vedení

Článek

"Další kolo je za námi a tentokrát mi k dalšímu vítězství nad Luďkem Zelenkou stačil hodně průměrný výsledek. S celkovým ziskem 51 bodů spokojen být nemůžu, na druhou stranu mou prioritou je porážet Zelího. Začínám přemýšlet, že oslovím vedení Fantasy, jestli by mi nepřiřadilo nějakého silnějšího soupeře.

Sázka na útok mi nevyšla, Kadlec s Lafatou mě zklamali!

Tentokrát jsem se rozhodl vsadit vše na útok a nápad to nebyl bůhvíjak zázračný. Nejvíc mě zklamal kapitán Lafata, který v Ostravě nepředvedl nic a zajistil mi jen šest bodů. Podobně si vedl jeho parťák Kadlec. Z útočného triumvirátu mě tak nadchl jen Doležal. Přestože to s jeho Olomoucí po první půli nevypadalo dobře, po změně stran dal gól a na další přihrál = krásných 10 bodů.

Všichni ostatní spíš průměr nebo podprůměr. Před Zelího jsem se dostal až v pondělní dohrávce, na kterou jsem si chytře pošetřil tři hráče Slavie. Věřil jsem v čisté konto proti trápícímu se Slovácku a Čontofalský s Bortelem k němu pomohli. Naopak zklamali zadáci Teplic. Škoda – k čistému kontu v Jihlavě chybělo jen pár minutek. Alespoň se znovu dařilo Litsingimu. Nic navíc nepřidali Kolář ani Rybalka.

Doufám, že se vám ostatním dařilo v tomto kole lépe. A co bych na závěr vzkázal Zelímu? Snad jen, jestli nechce zvážit své další pokračovaní v tomto souboji. Přijde mi, že hazarduje se svým jménem!"

Luděk Zelenka se musí před svým sokem opět sklonit!

"Nevím, co jsem komu udělal, ale i z výsledků 24. kola, respektive z úspěchů „mých" hráčů je jasně cítit, že paní štěstěna se momentálně ukrývá někde v Barrandovských ateliérech, kde natáčí Michal Hrdlička svou nováckou estrádu. Jinak si totiž nemůžu vysvětlit neúspěch mé sestavy, které jsem tolik věřil!

Pokud se totiž podíváme na výsledky týmů mých hráčů, tak jich sedm vyhrálo, tři remízy a pouze Šisler s Hradcem vyšel naprázdno, mimochodem stejně bídný přínos měl i pro mou jedenáctku! Pokud Michal chce populisticky po druhém těsném vítězství žádat vedení Fantasy o nového soka, tak já bych podal stejným směrem námitku na pravidla. V nich totiž není vůbec zohledněno, jak zápas dopadne! Líbilo by se mi, kdyby hráč vítězného týmu získal navíc tři body, za remízu bod! Ne že by tahle změna v rámci VIP ligy znamenala v tomto kole můj výrazný posun, protože většina manažerů věřila ve vítězství Liberce, Sparty, Slavie či Plzně, což se vyplatilo, ale prostě myslím, že by to mělo být na celkovém bodovém výsledku znát.

Netrefil jsem ani jednoho střelce a to se mi stalo osudným!

V tomto kole jsem netrefil ani jednoho střelce a to se v boji s Michalem ukázalo jako rozhodující. Přestože moji svěřenci byli v zápase vidět, kromě Litsingiho asistence se do análů nezapsali a mně připsali jen průměrný bodový zisk. Do podprůměru zapadli pouze obránci Šisler s Matulou a ani Lengyelům dvoubodový příspěvek mě výrazněji nezvednul.

Těžko říci jakou zvolit taktiku pro nadcházející bitvy, protože poslouchat rýpaní Michala Hrdličky už mě nebaví, ještě štěstí, že moc nechodí na tréninky. Přesto se vážně zabývám myšlenkou, že i sestava, nad kterou sedím 10 hodin, nakonec není úspěšná. Musím se vrátit na začátek mého hodnocení - štěstí je krásná věc, ale prachy si za něj nekoupíš! Asi zavřu oči a Hrdla uvidí."

Reklama

Související témata: