Hlavní obsah

Bartek si rozbil hlavu o stolek rozhodčího. Je tam úplně na h...., láteřil

Praha

Fotbalista Bohemians David Bartek hrál zápas proti Brnu od 30. minuty s ovázanou hlavou. Po souboji s hostujícím Tomášem Janotkou u postranní čáry spadli oba na stolek čtvrtého rozhodčího. Janotka vyvázl s tržnou ranou na noze, Bartek si rozbil hlavu. „Ten stůl je tam úplně na h....,“ říkal po utkání záložník Bohemians.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

David Bartek z Bohemians 1905 si během utkání 16. kola Gambrinus ligy s Brnem kuriózně poranil hlavu.

Článek

Můžete popsat, jak k celé situaci došlo?

Šli jsme do hlavičkového souboje a spadli jsme za lajnu, kde byl stolek pro čtvrtého rozhodčího. Letěli jsme na něj a já si rozbil hlavu. Tekla mi docela dost krev.

Nemusel vám to lékař sešívat?

Naštěstí ne. Doktor mi hlavu zalepil, zastavil krvácení. Žádná komplikace to pro mě pak při hře nebyla, jen se mi trochu blbě hlavičkovalo.

Co jste si v tu chvíli říkal?

Že je tam ten stůl úplně na h.....

Zápas byl kvůli řádění brněnských fanoušků na deset minut přerušen. Zažil jste to někdy?

Když nám tady jednou vypadla světla, taky jsme nějakou dobu nehráli. Ale je škoda, že jsme museli do kabin zrovna v době, kdy jsme dali gól a měli jsme tlak. Můžeme se dohadovat, jak by to vypadalo, kdyby k přerušení nedošlo. Takhle je z toho další zbytečná ztráta.

Čím si ji vysvětlujete?

Máme slabší první poločasy. Dostaneme gól a dotahujeme. Kdybychom od začátku hráli tak, jako ve druhém poločase, určitě jsme nad Brnem vyhráli.

V tabulce jste na 15. místě. Je to velké zklamání?

Bodů jsme chtěli mít víc. Holt budeme muset v zimě pořádně makat a na jaře to uhrát. Kádr máme velice dobrý, v silách tohoto týmu je určitě hrát výš.

Kde je největší slabina Bohemians?

Ve hře dopředu máme velké mezery. Dáváme málo gólů. Tohle musíme zlepšit a opřít se hlavně o domácí zápasy, v nichž nás lidi ženou.

Je pro vás výhodou, že je v boji o záchranu namočeno daleko víc týmů?

Pro nás je to dobré. Je to tam našlapané v pár bodech. Myslím, že to bude boj až do posledního kola.

Překvapuje vás, že je tam i Slavia?

Před sezónou by mě nenapadlo, že budou takhle dole. Ale já hlavně doufám, že my se zachráníme. A jestli sestoupí Slavia, to je její boj.

Reklama