Hlavní obsah

Šel jsem na trávník rozhodnout a konečně se to povedlo, liboval si Wágner

Olomouc

Fotbalista Tomáš Wágner jako už poněkolikáté v Olomouci naskočil do utkání v jeho průběhu a tentokrát jako žolík rozhodl o tom, že si Plzeň odvezla z Hané tři body.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plzeňský útočník Tomáš Wágner.

Článek

S čím vás trenér na hřiště poslal?

Šel jsem tam dát gól a vyšlo to. Takových zápasů, co jsem mohl rozhodnout, mám teď už hodně. Před začátkem jsem si proto říkal, že bych to konečně mohl prolomit.

Jak těžké jste to v Olomouci měli? Sigma dlouho vedla...

První poločas byl vyrovnanější. Ve druhém jsme ale přidali, vytvářeli si velké šance a bylo jen otázkou času, kdy to tam spadne. Vyrovnat se naštěstí povedlo brzy, takže bylo ještě dost času na to, abychom výsledek otočili a podařilo se.

Nepřipomněl vám dnešní duel ten, co jste nedávno odehráli se Znojmem? Na trávník jste se dostal na začátku druhého poločasu a dvěma góly jste se podílel na výhře...

Spíše se mi vybavil zápas s Lyonem. Nastoupil jsem, měl jsem dvě hlavy a ta druhá skončila na břevně jako teď tady. Rozdíl je jen v tom, že z té první jsem se proti Sigmě trefil. Takže, jak už jsem řekl, žádné Znojmo, ale Lyon.

Promarněné šance asi hodně mrzí.

To víte, že ano. Mám spoustu příležitostí, i když na málo minut, a samozřejmě bych chtěl proměňovat všechny. Za dnešní vítězný gól ale musím být rád.

Motivovalo vás včerejší zaváhání Sparty?

Motivovalo? Sparta zaváhala, ale těch zaváhání bude muset být o hodně víc. My především musíme vyhrávat všechna svá utkání a teprve potom se můžeme dívat, jak si počínají ostatní.

Reklama

Související témata: