Hlavní obsah

Ostrava získala záložníka Mišáka z Trenčína

Ostrava

Ostrava se dohodla na smlouvě se záložníkem Patrikem Mišákem. Třiadvacetiletý fotbalista přišel na Bazaly z druhého celku slovenské ligy Trenčína a podepsal smlouvu do června 2018. Klub dnes o přestupu informoval na svých internetových stránkách. Baník však zatím žádnou ze zimních posil nemohl zaregistrovat kvůli pozastaveným přestupům.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Ilustrační foto.

Článek

Mišák mimo jiné v sezóně 2011/12 nastupoval v druhé české lize za střížkovské Bohemians Praha. V Ostravě by měl nahradit krajana Jána Greguše, který odešel do Jablonce. "Zdobí ho především vytříbená technika hry oběma nohama, kreativita, střelba z dálky a dobré zakončení. Umí určovat tempo hry a vyžívá se v těžkých zápasech," řekl manažer Baníku David Balda.

Pro Ostravu je Mišák druhým příchodem během dvou dnů - v neděli klub získal třiadvacetiletého stopera Martina Kouřila z druholigového Varnsdorfu. Dvoumetrový obránce by měl rozšířit konkurenci ve středu defenzivy po nečekaném odchodu Patrizia Stronatiho do Austrie Vídeň.

Baník novému trenérovi Petru Frňkovi v zimě zatím dovedl ještě Mateje Sivriče, Víctora Zapatu a Luku Lučiče, ale jejich hráčské smlouvy asociace do vyřešení arbitrážního sporu nezaregistruje. Klub má kvůli závazkům vůči Verneru a Mariu Ličkovým a Václavu Svěrkošovi pozastavené přestupy. Podle informací ČTK jde o částku přibližně 4,7 miliónu korun.

Reklama

Související témata: