Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Berkovec se prodral mezi elitu, Plzeň ale nezastavil

Praha

Vyplatilo se počkat. Tři protagonisté středeční dohrávky doplnili ideální jedenáctku 19. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz. Plzeň porazila Slavii (1:0) a vede tabulku již o pět bodů před Spartou, což může být klíčový okamžik jarní bitvy o titul. Ve výběru jsou i hráči týmů, jež mají opačné starosti - hrají o záchranu v nejvyšší soutěži.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 19. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:

Článek

Vrátil se ve velkém stylu. Poprvé v sezóně se Martin Berkovec postavil do branky fotbalové Slavie, a moc nechybělo, aby vynuloval všechny střelce vedoucí Plzně. Holendova trefa mu však nakonec radost pokazila. Viktoria měla trvalý tlak, tým táhli především Vaněk s Kolářem.

Vrátíme-li se zpátky k ostatním zápasům 19. kola, Spartě tak trochu zhořkla hladká výhra nad Duklou, k níž vydatně přispěli Krejčí s Dočkalem.

Vytáhli se také někteří záchranáři. Klokani doma zdolali Příbram, v záloze byl výborný Mosquera, gól vstřelil obránce Škerle. Hradec Králové zase získal zlaté tři body na Slovácku, v obraně se mohl spolehnout na Rolka.

Synot liga tento víkend pokračuje kompletním programem 21. kola.

Sestava 19. kola fotbalové Synot ligy podle Sport.cz:
Berkovec (Slavia) - Jablonský (Teplice), Rolko (Hradec Králové), Škerle (Bohemians) - Vaněk (Plzeň), Vachoušek (Teplice), Dočkal (Sparta), Mosquera (Bohemians) - Skalák (Mladá Boleslav), Kolář (Plzeň), Krejčí (Sparta).

Reklama