Hlavní obsah

Zase jsme dostali gól jako první, štvalo Marečka

Praha

Na den svých 26. narozenin nebude Lukáš Mareček vzpomínat v dobrém. Nedělní remízou v Ďolíčku se totiž sparťané dostali do složité situace. Dost možná přišli o možnost získat titul. „Není to ideální, samozřejmě. Ale ještě nic nebalíme. I když je jasné, že už to bude hodně těžké," uvedl letenský záložník.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťan Lukáš Mareček na své letošní narozeniny nebude vzpomínat v dobrém.

Článek

Pražanům nezbývá nic jiného, než doufat v plzeňský kolaps. „Ještě máme k dobru dohrávku na Dukle. Musíme pak doufat, že Plzeň bude ztrácet," pronesl Mareček. „Nic však není hotové, budeme se rvát až do konce. Hrajeme přece doma s Plzní, můžeme se jí přiblížit," doplnil.

Sparta pošesté v lize na jaře inkasovala jako první. Čtyřikrát dokázala skóre otočit, na Slovácku a nyní na Bohemians nikoli. „Tohle nás sráží, doplácíme na to. Těžko říct, proč tomu tak je. Nejsme asi dostatečně koncentrovaní. Na Bohemce jsme sice začali dobře, ale pak uprostřed hřiště nedostoupíme hráče a dostaneme gól. Nesmíme tyto chyby dělat. Je potřeba dát také někdy první gól," prohlásil Mareček.

Proti Letenským hraje náročný program. To vzhledem k senzační pouti Evropskou ligou, která skončila až ve čtvrtfinále. A za další tři dny je čeká dohrávka na Dukle, v neděli šlágr s Plzní.

„Nechci hodnotit, jestli se na nás náročný program odráží. Na Bohemce jsme prostě ztratili, musíme se z toho oklepat a dívat se dopředu. Jsme druzí, ale o druhé místo nehrajeme," pravil Mareček.

Reklama

Související témata: