Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Plzeň uklidnil hattrick nečekaného kanonýra, slon zlomil branku

Praha

Mistrovská tajenka je zase o něco jasnější. Plzeň našla nečekaného kanonýra a díky jeho hattricku zvýšila náskok na Slavii na sedm bodů. Záložník Čermák tedy samozřejmě figuruje v ideální sestavě 25. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Mezi tyčemi nechybí zlínský gólman Zlámal, král kuriozit, který vlastním tělem přelomil brankovou tyč a trenér Petržela ho označil za slona.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 25. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Na kuriozity je zkrátka Zlámal. Před třemi lety ještě v Bohemce dal jako první brankář v české lize gól ze hry. A teď v Mladé Boleslavi zase jako první hráč zlomil tyč, navíc výtečným výkonem přispěl k výhře. Tři body pak trefil rychlonožka Vukadinovič.

Skvělý zápas prožil Čermák, když hattrickem v Brně již Plzni nejspíš naservíroval další titul. Vysoký standard předvedli i jeho spoluhráči Kopic a Hubník. Naopak Slavia ztratila remízou v Liberci, vytáhl se proti ní její bývalý obránce Mikula.

Pomalu ožívá Sparta, která ukončila jarní neporazitelnost Jablonce. Skvělou kopací techniku demonstroval Stanciu, formu si drží Plavšič. Nad Letenskými se stále drží Olomouc, proti Baníku se dařilo Vepřkovi.

Pokud jde o záchranáře, Havlík dvěma góly zajistil Slovácku výhru nad Duklou, Karviná se mohla opřít o útočníka Wágnera.

Sestava 25. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Zlámal (Zlín) - Mikula (Liberec), Hubník (Plzeň), Vepřek (Olomouc) - Havlík (Slovácko), Stanciu (Sparta), Čermák (Plzeň), Plavšič (Sparta) - Kopic (Plzeň), Wágner (Karviná), V. Vukadinovič (Zlín).

Reklama