Hlavní obsah

Bolf si při fotbálku doma vážně poranil koleno

VIGANTICE

Fotbalový obránce René Bolf si při čtvrtečním přátelském utkání v rodných Viganticích vážně poranil koleno, což zřejmě výrazně zkomplikuje hledání jeho nového angažmá. Bolf, který se v listopadu dohodl na ukončení smlouvy ve francouzském Auxerre a od té doby byl volným hráčem, si nejspíš přetrhl zkřížený vaz v koleně a může ho čekat až půlroční pauza.

Foto: archiv

René Bolf

Článek

"Zatím to není úplně potvrzené, ale to podezření tam existuje. V příštím týdnu bychom měli vědět víc," řekl ČTK hráčův manažer Dalibor Lacina.  Dvaatřicetiletého zadáka, který v reprezentaci odehrál 34 zápasů a zúčastnil se i mistrovství Evropy v roce 2004, tak zdravotní komplikace neopouštějí.

V minulých dvou letech Bolf téměř nehrál kvůli problémům s vyhřezlou ploténkou, nyní si zle pochroumal koleno. "Je to velká smůla. Renda už byl po dlouhé době totiž úplně zdravý a připravený znovu naplno hrát," uvedl Lacina.

Bolfa další zranění zastihlo v nejméně vhodný okamžik. V nejbližších dnech totiž měl nastoupit na nové angažmá; zájem o něj měly Ostrava, odkud předloni zamířil do Auxerre, Olomouc, slovenská Žilina a také další zahraniční kluby. Zájemci o Bolfovy služby ale v tuto chvíli zřejmě jednání ukončí.

Reklama