Hlavní obsah

Maradona se bude léčit na psychiatrii ze závislostí

BUENOS AIRES

Slavný fotbalista Diego Maradona se bude léčit ze svých závislostí na psychiatrické klinice. Na doporučení osobního lékaře se nechal v sobotu převézt do soukromé kliniky Avril v Buenos Aires, kde se jej pokusí lékaři přesvědčit, aby skončil s nadměrnou konzumací jídla, alkoholu a cigaret.

Článek

Šestačtyřicetiletá legenda má v posledních letech vážné zdravotní problémy, od února musela být hospitalizována dvakrát. Na radu svého osobního doktora Alfreda Caheho podstoupí Maradona odvykací kúru na psychiatrii. "Sám se rozhodl pro tuto volbu," řekl v sobotu Cahe televizní stanici Todo Noticias.

Každý Maradonův krok byl doteď pečlivě sledován a nemocnice, kde dosud pobýval, téměř denně podávala zprávy o jeho zdravotním stavu. To podle Caheho skončí. "Klinika už nebude poskytovat žádné informace. Ani já ne," dodal. Jak dlouho by slavný fotbalista na psychiatrii mohl zůstat, nedokázal odhadnout.

Reklama

  2 : 1 Real Madrid - Bayern 2 : 1 dohráno
20240508T21 : 00:00+0200
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid vs. Bayern
Real Madrid
Bayern
  Leverkusen - AS Řím dnes 21 : 00
20240509T21 : 00:00+0200
Leverkusen vs. AS Řím
Leverkusen vs. AS Řím
Leverkusen
AS Řím
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.