Hlavní obsah

Podle ankety má nejhorší fanoušky v Anglii Bolton

LONDÝN

Nejhorší fanoušky v Anglii má Bolton, nejnamyšlenějšími příznivci se pro změnu může "pochlubit" Tottenham. Vyplývá to z výsledků čtenářské ankety britského magazínu Loaded.

Článek

Podle editora časopisu Andrewa Woodse si fanoušci Tottenhamu, za který chytá český brankář Radek Černý, nelichotivé označení odnesli kvůli tomu, že se chovají jako by tým Hotspur patřil mezi nejlepší anglické celky takzvané velké čtyřky (Arsenal, Chelsea, Liverpool a Manchester United), přitom poslední trofejí, kterou Tottenham vyhrál, byl v roce 1999 Ligový pohár. Oproti tomu Bolton si za mizernou atmosféru na stadiónu může sám, když fanoušky naštval prodejem největší hvězdy klubu Nicolase Anelku do Chelsea.

Další "ocenění" z hlasování si odnesli fanoušci Evertonu, kteří prý mají nejošklivější chorály, a příznivci druholigového Wolverhamptonu. Ti byli označeni za největší uplakánky. Arsenal byl naopak zvolen za klub s nejvíce VIP fanoušky na stadiónu a Manchester United je podle hlasujících týmem, který na soupeřových hřištích hraje nejhorší fotbal.

Reklama

Související témata: