Hlavní obsah

Adriano si prodloužil volno a možná přijde o smlouvu s AS Řím

ŘÍM

Vedení italského klubu AS Řím podle listu Gazzetta dello Sport došla trpělivost s útočníkem Adrianem a chce mu vypovědět smlouvu. Devětadvacetiletý fotbalista se totiž vrátil z rodné Brazílie, kde si léčil zraněné rameno, o tři dny později.

Foto: Felice Calabro, ČTK/AP

Brazilec Adriano (vlevo) v dresu AS Řím.

Článek

"Udělali jsem toho pro něj hodně, ale už ho nebudeme dál bránit. Donutil nás jednat v zájmu klubu. Je nenapravitelný," citoval list sportovního ředitele AS Řím Giampaola Montaliho.

Adriano si rameno poranil v lednovém derby s Laziem a od klubu dostal svolení, aby se léčil v Riu de Janeiro. Do Itálie se však vrátil s třídenním zpožděním a šéfy AS naštval také tím, že se nehlásil u klubového lékaře.

Kvůli alkoholu přišel o řidičák

Během návštěvy rodné Brazílie se Adriano navíc dostal do potíží, když se odmítl podrobit dechové zkoušce a přišel o řidičský průkaz. Podobné problémy neměl bývalý hráč Interu Milán poprvé. V minulosti byl účastníkem několika dopravních nehod, předvedl na veřejnosti divokou hádku s přítelkyní a policie dokonce prověřovala jeho údajné vazby na drogové dealery.

Během působení v Interu měl Adriano navíc problémy s pitím a prý se pokusil i zabít. S klubem se nakonec dohodl na předčasném ukončení smlouvy, po návratu do Brazílie se mu však v dresu Flamenga podařilo restartovat kariéru a loni v květnu podepsal tříletou smlouvu s AS Řím.

Reklama

Související témata: