Hlavní obsah

Španělé vykoupili vstupenky za devět hodin. Na českých fotbalistech jim nezáleží

GRANADA

Během devíti hodin zmizely ve středu z pokladen granadského stadiónu všechny vstupenky na kvalifikační utkání španělské a české reprezentace. Většina z tisícovek fanoušků, kteří na lístky čekali, strávila před prodejním místem celou noc. Rekordmani z čela fronty dokonce víc než den.

Foto: Nigel Roddis, Reuters

Španělští fandové se už těší na své miláčky.

Článek

Fanouškům nezáleží na soupeři, podle místního tisku chtějí na vlastní oči vidět domácí výběr, který vyhrál dva poslední velké turnaje - mistrovství Evropy v roce 2008 a světový šampionát o dva roky později. Svěřenci kouče Vicenta del Bosqueho se na šestnáctitisícovém stadiónu v Granadě představí po devíti letech.

Ve spacáku před stadiónem

Tlačenici zájemců, kteří před stadiónem přespávali ve spacácích i improvizovaných stanech, musela od středečních ranních hodin hodin korigovat policie. Na první příznivce se dostalo v devět hodin ráno, o dalších devět hodin později se zaplnila poslední z 10.000 míst vyhrazených domácím fanouškům.

Ne všichni však toužili po vstupenkách pro sebe. Granadský deník Ideal si všiml, že na internetových aukčních serverech se první vstupenky objevily už dvě hodiny po zahájení prodeje. Vyvolávací ceny se pohybují až ve stovkách eur, zatímco pořizovací cena byla od 30 do 70 eur.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.