Hlavní obsah

Osobnosti: Takový stánek potřebujeme

PRAHA

Jen pozitivně se postavily čtyři fotbalové osobnosti k plánu postavit v Praze národní fotbalový stadión pro 52 000 diváků. Vladimír Šmicer, Tomáš Hübschman, Antonín Panenka i Werner Lička tuto myšlenku vítají a podporují, i kdyby se pro stadión nemělo vždy najít plné využití.

Foto: www.liverpoolfc.tv

Postavit národní stadión? Skvělá myšlenka, vzkazuje Vladimír Šmicer

Článek

Co si myslíte o plánu postavit v ČR národní fotbalový stadión? 

VLADIMÍR ŠMICER, hráč Liverpoolu a reprezentace:Fakt je, že takový stadión asi potřebujeme. Na velké zápasy by těch 50 000 lidí přijít mohlo, když budeme hrát dobře. Ale než ten stadión bude stát, tak já už si tam zakopu maximálně předzápas za starou gardu...

TOMÁŠ HÜBSCHMAN, obránce Sparty Praha:"Je to pozitivní věc pro celý fotbal. Na své by si přišli fanoušci, v důležitých utkáních by to pomohlo i týmu. Bylo by nádherné hrát v takové kulise. Znamenalo by to velkou podporu. Otázka dalšího využití však náleží někomu jinému."

ANTONÍN PANENKA, bývalý československý reprezentant a mistr Evropy:"Určitě nám chybí důstojný stánek nejen pro fotbalovou reprezentaci. Jsem pro. Kapacita padesát tisíc diváků je na naše poměry maximem! Na utkání, jako bylo to s Nizozemskem, vyprodáno bude, na běžné zápasy těžko."

WERNER LIČKA, trenér reprezentace do 21 let:"Myšlenka národního stadiónu není nová, ale po minulých úspěších ustrnula na mrtvém bodě. Je to velká nutnost. Musí to však být víceúčelová záležitost, aby mohlo dojít i na kulturní využití. Pak to bude smysluplné pro celou společnost."

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články