Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - Vratislav Lokvenc

PRAHA

Představujeme útočníka české fotbalové reprezentace VRATISLAVA LOKVENCE. A i dnes můžete soutěžit o reprezentační soupravu Puma, kterou budou členové národního týmu vybaveni na ME v Portugalsku.

Foto: archiv

DEFAULT TITLE

Článek

Útočník Vratislav Lokvenc patří k nejzkušenějším hráčům výběru trenéra Brücknera. Vysoký forvard je podobný typ hráče jako další útočník Jan Koller. Stejně jako obr z Dortmundu si i náchodský rodák dovede poradit ve vzduchu a patří k nebezpečným hlavičkářům.

Lokvenc si připsal první start v reprezentaci v kvalifikaci na Euro 1996. V září roku 1995 se Češi utkali s Norskem a důležitý souboj vyhráli. Na závěrečném turnaji v Anglii však Lokvenc chyběl a uteklo mu tak evropské stříbro.

Na dalším mistrovství Evropy o čtyři roky později si už zahrál. Ve všech třech utkáních, které český výběr sehrál, se objevil na hřišti jako střídající hráč. V kvalifikaci na letošní šampionát byl Lokvenc často využíván jako náhradník za typově podobného Kollera. Zahrál si v pěti z osmi soubojů.

Klubovou kariéru začal útočník, jemuž bude v září jednatřicet, v Hradci Králové. Tam odehrál více než 50 ligových utkání, pak si ho vyhlédla pražská Sparta. Na Letnou přestoupil v ročníku 1994/95 a prožil tam krásné roky. Pětkrát získal titul, v roce 1996 i Pohár ČMFS. Zahrál si v Lize mistrů a v sezóně 1999/00 pomohl Spartě čtyřmi trefami do druhé fáze soutěže.

Tahle sezóna, v níž nastřílel 22 ligových gólů, byla jeho poslední v české metropoli, v létě 2000 se stěhoval do Německa. Bundesligový dres mu připravili v Kaiserslauternu. Lokvenc se rychle začlenil do základní jedenáctky, s Kaiserslauternem znovu hrál evropské poháry a v roce 2003 bojoval o Německý pohár. Nedosáhl však na něj, ve finále jeho tým podlehl Bayernu Mnichov 1:3.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU! - Základní informace

ING HRAJU! je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články