Hlavní obsah

Stankovič myslel, že Nedvědův konec je známá věc

ZLÍN

Kapitán srbské fotbalové reprezentace Dejan Stankovič prý vůbec netušil, jaký rozruch vyvolají jeho slova o tom, že ví o konci kariéry Pavla Nedvěda v českém národním týmu. "Jsem rád, že budu u posledního Pavlova zápasu v reprezentaci," nechal se slyšet Stankovič, když v pondělí přistál se svými spoluhráči na brněnském letišti, a české fanoušky tím značně překvapil.

Foto: ČTK

Dejan Stankovič v dresu Lazia Řím (vlevo) stíhá Pavla Nedvěda.

Článek

Právě záložník Interu Milán, který se s Nedvědem přátelí od dob společného působení v římském Laziu, jako první veřejně naznačil, že pro Nedvěda je duel se Srbskem reprezentační derniérou. Dnes se jeho slova potvrdila, když Nedvěd svůj konec v týmu oficiálně oznámil. Středeční zápas v Uherském Hradišti tak bude pro hvězdu turínského Juventusu rozlučkou s dresem národního mužstva.

"Pavel mi to řekl už během víkendu, kdy jsme proti sobě hráli na turnaji v Neapoli," řekl Stankovič na dnešní tiskové konferenci ve Zlíně. Vůbec jej prý nenapadlo, že do světa pustil velkou novinu zcela zásadního významu.

"Omlouvám se Pavlovi, jestli jsem mu svými výroky způsobil nějaké problémy," prohlásil Stankovič. "Ale já jsem si opravdu myslel, že je to v Česku už známá věc. Neměl jsem tušení, že to ještě není oficiální," vysvětloval viditelně zaskočený Stankovič jen chvíli předtím, než se svými spoluhráči v hotelu Moskva vyrazil na partičku biliáru.

Reklama