Hlavní obsah

VIDEO: Peruánské fanynky rozvášnily v San Juanu celý stadion

SAN JUÁN

Proslulá paraguayská modelka Larissa Ruquelme, která loni během světového šampionátu v Jižní Africe upoutávala maličkatým mobilem zastrčeným mezi obřími prsy, je zapomenuta. A to přesto, že i při právě probíhajícím jihoamerickém fotbalovém mistrovství slíbila, že se svlékne do naha, pokud se fotbalová reprezentace její země stane vítězem Copa America. Dvě vášnivé Peruánky ji totiž trumfly...

Foto: Sport.cz

Dvě vášnivé peruánské fanynky Dayisi Araudo a Irina Grandez uvedly celý stadion v San Juanu do varu.

Článek

Obě o sobě tvrdí, že jsou modelkami a že vášnivější fanynky, než jsou ony reprezentace Peru nemá. Druhé tvrzení je určitě pravdivé, protože to, co Dayisi Araudo a Irina Grandez převáděly před úvodním zápasem fotbalistů své země na jihoamerickém šampionátu proti Uruguayi rozpoutalo mužskou hysterii.

Před stadionem v San Juanu, během utkání ale také. V těchto dnech se sice večerní teploty v půlmilionovém San Juanu pohybují kolem nuly, ale Dayisi a Irina se rozpálily tak, že odhodily veškeré zábrany a ukázaly téměř všechno.

V hledišti obzvlášť, neboť jejich fotbalisté vedli gólem Guerrera od 24. minuty 1:0 a Uruguay vyrovnala až v nastaveném čase první půle brankou legionáře z Liverpoolu Luise Suáreze. Dělbou bodů nakonec utkání skupiny C skončilo, takže tým Peru může živit naděje na postup ze skupiny, kde jsou jeho soupeřem ještě mužstva Chile a Mexika.

Vášnivá show peruánských fanynek tak bude mít určitě pokračování, na které se těší celý svět.

Na zápasy Copa América si můžete vsadit v sázkové kanceláři Fortuna.

Reklama

Související témata: