Hlavní obsah

Slavia odletěla do Londýna bez zraněných Jarolíma a Šmicra

PRAHA

Bez zraněných Marka Jarolíma a Vladimíra Šmicra odletěli do Londýna k odvetě 3. kola Poháru UEFA fotbalisté pražské Slavie. Jarolím má z nedělního ligového utkání proti Budějovicím nakopnutý kotník, Šmicra stále trápí záda. Ani jeden tak do odvety nezasáhne. První zápas Slavia prohrála s Tottenhamem 1:2 a ve čtvrtek potřebuje k postupu vstřelit minimálně dvě branky.

Článek

Celek odletěl speciálem QS 954 v 9:30 z pražského letiště v Ruzyni, přibližně po hodinovém letu přistála na ploše letiště Stansted.

Do Londýna s týmem ze zdravotních důvodů neodjeli Marek Jarolím, rekonvalescenti Petr Janda, Dušan Švento a Jan Blažek, který bude po skončení užívání antibiotik nabírat v Praze fyzickou kondici. Zraněné tříslo nepustí do odvety ani Zdeňka Šenkeříka. V Praze zůstal i veterán Vladimír Šmicer.

Do britské metropole se Slavia v této sezóně podívá podruhé. Na podzim podlehla v základní skupině Ligy mistrů Arsenalu 0:7.

První zápas Slavia prohrála 1:2, když dvakrát inkasovala během úvodní půlhodiny utkání. Poté Střihavka snížil, ale vyrovnat se lídrovi Gambrinus ligy už nepodařilo. Brabec trefil hlavou břevno.

Čtvrteční střetnutí na White Hart Lane začíná ve 20:45 našeho času a řídí jej trojice švédských rozhodčích Jonas Eriksson, Erik Bergsten a Mathias Klasenius.

Reklama

Související témata: