Hlavní obsah

Plzeňští fanoušci pojedou na Besiktas do Prahy zdarma

PLZEŇ

Fanoušky Viktorie Plzeň dopraví vedení klubu zdarma na zápas třetího předkola Evropské ligy, které tým odehraje příští čtvrtek proti Besiktasi Istanbul v letenském azylu na stadionu Sparty Praha. Klub o tom informoval na svých webových stránkách s tím, že do Prahy a zpět budou vybaveny a speciální autobusy a vlaková souprava.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Fotbalisté Plzně

Článek

Klubu pomůže vedení Plzeňského kraje. "Zajištění dopravy fanoušků a příznivců plzeňského klubu pro nás bylo momentální prioritou. Kombinace vlakové a autobusové dopravy se jeví jako ideální řešení. Fanoušci budou moci využít třiceti autobusů od společnosti DaTa EXPRES, a.s., které by měly vyrážet na utkání přímo ze Štruncových sadů. Vlakové spojení mezi hlavními nádražími v Plzni a v Praze zajistí speciální vagóny pro přibližně 500 osob," řekl první náměstek hejtmanky Plzeňského kraje Milan Chovanec.

Dopravu zdarma tak budou moci využít téměř dva tisíce příznivců Viktorie. Těm stačí zajít do Štruncových sadů v době předprodeje vstupenek na pohárové utkání a vyzvednout si voucher (poukaz). "Věřím, že díky spolupráci s Plzeňským krajem pojede náš klub do Prahy podpořit co nejvíce fanoušků," dodal obchodní ředitel Viktoria Plzeň Aleš Pangrác.

Zápas se hraje ve čtvrtek 29. července od 20:30.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG