Hlavní obsah

Čech nepůjde na zápas Chelsea s Readingem, pojede domů

LONDÝN

Brankář Petr Čech se nepůjde podívat na ligové utkání fotbalistů Chelsea s Readingem, které je na programu 26. prosince. Poprvé od svého návratu k tréninku vynechá podle britských médií domácí zápas londýnského klubu a nesetká se tak se Stephenem Huntem, který mu v říjnovém vzájemném duelu těchto celků prorazil lebku.

Foto: PRÁVO/Jan Krůta

Petr Čech v tréninkovém centru Chelsea

Článek

Hunt zaslal českému reprezentačnímu brankáři omluvný dopis a pohlednici k Vánocům, ale Čech na to nereagoval. Huntova přítomnost však nejspíš není hlavním důvodem, proč bude na Štěpána v hledišti Stamford Bridge chybět.

Od trenéra Josého Mourinha totiž dostal na Vánoce volno a s manželkou Martinou na čtyři dny přijede do Plzně navštívit rodiče.

Pětadvacetiletý brankář Chelsea si na osudný střet nepamatuje a o Huntovi odmítá mluvit. Nepřeje si to ani vedení londýnského klubu, které celou záležitost rozhodně nepovažuje za uzavřenou.

Mourinho stále zůstává na Hunta naštvaný a dává mu střet za vinu. "Chelsea hraje dva měsíce bez nejlepšího brankáře na světě. Vyměnil bych Petra Čecha za pět až šest hráčů," řekl nedávno.

Reklama

Související témata: