Hlavní obsah

Beckham prý v létě opustí Real Madrid

MADRID

Anglický fotbalista David Beckham ještě stále jedná s Realem Madrid o případném prodloužení smlouvy. Podle zpráv různých světových médií sice řekl sportovní ředitel týmu Predrag Mijatovič televizní stanici Sky Italia, že španělský velkoklub jednatřicetiletému záložníkovi kontrakt na příští sezonu nenabídne, to však později představitelé Realu i hráčův agent dementovali.

Foto: ČTK

David Beckham (foto archív).

Článek

Podle všeho došlo k chybě v překladu, neboť Mijatovič prý na otázku reportéra o Beckhamově budoucnosti odpověděl, že jeho "smlouva nebyla prodloužena", nikoli že nebude. Což potvrdil i ředitel komunikace Realu Gaspar Rosety. "Mijatovič pouze řekl, že ještě není podepsána nová smlouva, ne že nebude. Jednání stále probíhají a rozhodne se v příštích několika dnech. Každý, kdo četl něco jiného, to má špatně," řekl mluvčí agentuře Reuters.

Podle agentury AP mohlo dojít k chybě v překladu, neboť Mijatovič prý na otázku reportéra o Beckhamově budoucnosti odpověděl, že jeho "smlouva nebyla prodloužena". Což může podle AP znamenat, že se o případném prodloužení kontraktu ještě jedná.

Středeční zpráva o Beckhamově odchodu přišla překvapivě, neboť v úterý Mijatovič uvedl, že má anglický fotbalista čas na rozmyšlenou do příštího týdne, zda přijme nabídku klubu na dvouleté prodloužení smlouvy.

Bývalý kapitán anglické reprezentace Beckham působí v Realu od roku 2003, kdy přestoupil z Manchesteru United za 35 miliónů eur a podepsal čtyřletý kontrakt. Po příchodu trenéra Fabia Capella na stadión Santiaga Bernabeua však pro Beckhama zbývalo většinou jen místo na lavičce náhradníků.

Beckham na pravé straně až třetí volba

Z pětadvaceti podzimních zápasů dal Capello příležitost Beckhamovi v základní sestavě jen v sedmi. Spekulacím o jeho odchodu z Realu nahrává i fakt, že kouč hráče vynechal z nominace na čtvrteční zápas Španělského poháru proti Betisu Sevilla. Italský kouč podle médií považuje Beckhama až za třetí volbu na místo pravého záložníka, kde spíše dává přednost Raúlovi a Josému Antoniu Reyesovi.

Čtyřiadevadesátinásobný anglický reprezentant se během své kariéry stará o pozornost médií nejen na hřišti, ale společně s manželkou Victorií také na společenském poli. Podle množství spekulací by se po ukončení svého působení v Madridu mohl Beckham vrátit do Anglie, zájem o jeho služby prý má ale například i tým Los Angeles Galaxy ze zámořské ligy MLS.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články