Hlavní obsah

Ronaldo: Capello o mě nestojí

MADRID

Problémy mezi brazilským útočníkem Ronaldem a trenérem Realu Madrid Febiem Capellem zřejmě vyústí v urychlený odchod vyhlášeného kanonýra z klubu. Dlouho se spekulovalo o jeho přestupu do milánského AC, z toho však zřejmě sejde. Italové požadovali, aby se Ronaldo vyvázal ze smlouvy s Realem a přišel na San Siro zadarmo, to ovšem rezolutně odmítá španělská strana.

Článek

"Bílý balet" o Brazilce již nestojí, což dokazuje i to, že naposledy nastoupil 7.  ledna v utkání proti Deportivu La Coruňa. Do konce zimního přestupového období zbývá týden, poté bude muset třicetiletý mistr světa v Madridu zůstat minimálně do konce sezóny. "Jedno je jasné, nemůžeme Ronalda nechat odejít zadarmo. Dostali jsme nějaké nabídky a o těch jednáme," řekl sportovní ředitel Realu Predrag Mijatovič.

"Nevidím pro sebe v Madridu již žádnou budoucnost, trenér Capello o mě prostě již nestojí," postěžoval si brazilský kanonýr. Jeho postojem se cítí italský trenér frustrovaný, obzvláště potom, co v neděli navrhl, aby trojnásobný nejlepší světový hráč v týmu zůstal.

Reklama

Související témata: