Hlavní obsah

Lyon v lize opět prohrál, nestačil na Troyes

PAŘÍŽ

Krize fotbalistů Lyonu pokračuje, francouzský šampión nedokázal v neděli zvítězit už v pátém ligovém zápase za sebou. Stále ještě suverénní lídr tabulky tentokrát prohrál 0:1 s šestnáctým celkem tabulky Troyes. Český reprezentant Milan Baroš se na hřiště dostal až na posledních 15 minut, ale ani on nenašel recept na domácí obranu a nenavázal na svou branku z minulého kola.

Článek

Navíc byl na hřišti ve chvíli, kdy domácí využili útočnou snahu Lyonu, který chtěl na poslední chvíli zápas rozhodnout, a sami z rychlého brejku vstřelili gól. Jeho autorem byl ve čtvrté nastavené minutě Nivet.

Lyon má v čele tabulky bezpečný náskok 11 bodů, ale nezvítězil už od 17. prosince, kdy deklasoval aktuálně druhý Lens 4:0. Od té doby jen remizuje nebo prohrává, v týdnu navíc vypadl z Francouzského poháru.

Hráči Paris St. Germain se i po cenné remíze 1:1 v Marseille musejí na 17. místě dál strachovat o prvoligovou příslušnost. Na úvodní branku domácího kanonýra Cissého zanedlouho odpověděl Pauleta, celý zápas v pařížském týmu odehrál i český reprezentační obránce David Rozehnal.

Francie - 23. kolo
Troyes - Lyon 1:0 (90.+4 Nivet),  Marseille - Paris St. Germain 1:1 (69. Cissé - 75. Pauleta).
TABULKA

Reklama

Související témata: