Hlavní obsah

Bývalý fotbalista Gascoigne bude v hororu válčit s mimozemšťany

LONDÝN

Bývalý fotbalový bouřlivák Paul Gaiscoigne si údajně zahraje hlavní roli ve filmovém hororu. Podle internetových stránek BBC se bude snímek o boji lidstva proti vetřelcům z vesmíru nazývat Poslední běh (Final Run) a první klapka by měla padnout letos v létě.

Foto: sporting-heroes.net

Paul Gascoigne

Článek

Vedle bývalé hvězdy anglické fotbalové reprezentace, která se na vzniku filmu bude podílet i jako jeden z producentů, by se na plátně měla objevit Lois Winstoneová, dcera britského herce Raye Winstonea.

Děj akčního hororu se má odehrávat v nedaleké budoucnosti a pojednávat bude o boji zbytku lidí s nepřátelskými mimozemšťany po ovládnutí naší planety. Populární "Gazza" má představovat jednoho z pozemšťanů, který přežije invazi z vesmíru. Tvůrci doufají, že do kin by film mohl přijít na počátku příštího roku.

Devětatřicetiletý Gascoigne vystřídal řadu fotbalových klubů na britských ostrovech, několik sezón nastupoval za italské Lazio Řím a zkoušel se prosadit i v Číně. Jeho kariéru však provázely alkoholické výstřelky a rvačky. Naposledy působil loni jako trenér anglického amatérského týmu z Ketteringu, po 39 dnech na lavičce byl však kvůli pití z funkce odvolán.

Reklama

Související témata: