Hlavní obsah

Sun: V případu znásilnění figuruje hráč Chelsea

LONDÝN

Anglický tisk začíná poodhalovat případ znásilnění, jehož se měla minulou sobotu v Londýně dopustit osmička fotbalistů Premiere League. Bulvární deník The Sun přinesl v pátečním vydání nepodloženou informaci, podle níž ve středu skupiny násilníků byl hráč Chelsea.

Foto: Novinky s použitím The Sun

DEFAULT TITLE

Článek

Policie zatím jména obviněných tají. Některé deníky údajně identitu pachatelů rovněž znají, neboť jména kolují na internetu, ale z právních důvodů je nezveřejní.

Minulý víkend, kdy mělo v jednom z luxusních londýnských hotelů donutit až osm fotbalistů sedmnáctiletou dívku k sexu či ji jinak obtěžovat, v Londýně hostovaly týmy Aston Villy, Newcastlu, který hrál v pátek, a Liverpoolu. Doma hrály celky Arsenalu, Chelsea a Charltonu.

Fotbalisté Aston Villy prý bez viny

Zástupci Aston Villy se z celého případu snažili vyvléct. "Kategoricky prohlašujeme, že žádný hráč našeho klubu není vyšetřován v souvislosti s údajným sobotním incidentem v Londýně," praví se v klubovém stanovisku.

Podle britského tisku dívka souhlasila se sexem s nejmenovaným fotbalistou z Premier League a za tímto účelem se s ním odebrala do pětihvězdičkového hotelu Grosvenor House. Tam po chvíli podle dívky do jejich pokoje vtrhlo dalších sedm hráčů a sexuálně ji zneužili.

Sun tvrdí, že hráč Chelsea byl ten, s nímž studentka na pokoj odešla. Dále naznačuje, že do celého případu je zapleten anglický reprezentant. Na titulní stránce přináší fotku neurčitého hráče v národním dresu s vyretušovaným obličejem.

Reklama

Související témata: