Hlavní obsah

Fotbalisté CSKA nedali gól Kazani, titul se jim znovu vzdálil

MOSKVA

Fotbalisté CSKA Moskva zřejmě definitivně přišli o šanci na ruský titul. V 25. kole doma uhráli jen bezbrankovou remízu s Kazaní a nevyužili tak možnost snížit náskok vedoucího Petrohradu. Ten totiž rovněž jen remizoval, když i vinou gólu českého útočníka Jana Holendy hrál v Machačkale 3:3. Nadále však vede o šest bodů před Kazaní a o osm před CSKA.

Článek

Fotbalisté CSKA, kteří jsou soupeři pražské Sparty ve skupině Evropské ligy, věděli, že se v případě výhry posunou na druhé místo tabulky právě před Kazaň a vytvoří tlak na vedoucí Petrohrad. I přes veškerou snahu však na vytoužený gól nedosáhli a proti Kazani tak neskórovali ani v druhém vzájemném utkání sezony.

Nepomohl ani příchod Tomáše Necida, který do hry naskočil 13 minut před koncem a měl jednu velkou šanci, ovšem nedokázal přehodit sedícího brankáře. Hráče CSKA tak mohlo těšit alespoň to, že už osm soutěžních zápasů neinkasovali a čisté konto drží 785 minut.

Trenér Leonid Sluckij do utkání poslal sestavu: Akinfejev - Nababkin, V. Berezuckij, Ignaševič, A. Barezuckij - Mamajev, Honda (71. Tošič), Šemberas, González - Doumbia (77. Necid), Vágner Love.

Petrohrad měl velkou šanci se titulu ještě více přiblížit, ovšem už ve 3. minutě dostal gól od Holendy, pro kterého to byl čtvrt zásah sezony. Hosté zásluhou dvou branek Dannyho a trefy Zyrjanova skóre otočili, ani dvoubrankové vedení jim ale nestačilo: v nastavení Bakajev srovnal na konečných 3:3.

Reklama

Související témata: