Hlavní obsah

Lačný si musí udobřit fanoušky Slovanu, čeká ho kilometrový běh Bratislavou

BRATISLAVA

Sparťanský fotbalista Miloš Lačný, jenž tento týden odešel z Prahy na půlroční hostování do Slovanu Bratislava, si musí v novém působišti udobřit fanoušky. Loni totiž v českém tisku prohlásil, že Slovan nemá rád, a nyní ho čeká trest od ultras Slovanu - musí oběhnout kilometr centrem města v oblečení takzvané Belasé šlechty a s vlajkou.

Foto: Michal Krumphanzl, ČTK

Miloš Lačný.

Článek

Nyní třiadvacetiletý Lačný minulý rok po příchodu z Ružomberku na Letnou deníku Blesk mimo jiné řekl, že od malička vyrůstal s tím, že dres "belasých" nikdy neobleče. "Ne že by se mi hnusil, ale Slovan jsem nikdy neměl rád. Do Slovanu bych nikdy nešel, vím, že by mi neseděl," prohlásil Lačný, jemuž nyní příznivci bratislavského klubu jeho slova připomněli.

Lačný se proto za přítomnosti zástupců Slovanu sešel s fanoušky a celou záležitost s nimi probral. "Jako trest za jeho troufalé a hanebné výroky jsme mu vyměřili symbolický trestný kilometr běhu v oblečení Belasé šlechty a s vlajkou Slovanu v ruce centrem Bratislavy," uvedli představitelé fanoušků. Lačného čeká běh v pátek v 17:00.

Lačný se zatím ve Spartě příliš neprosadil. Odehrál 15 zápasů a gólu v české lize se nedočkal.

Reklama

Související témata: