Hlavní obsah

Baroš: Návratu chybělo vítězství

PRAHA/LIVERPOOL

Milan Baroš se konečně po zranění objevil v sestavě prvního mužstva Liverpoolu, návrat to ale příliš radostný nebyl. Hráči Liverpoolu nedokázali v utkání Anglického poháru na hřišti Portsmouthu vstřelit branku, naopak jednou inkasovali a se soutěží se rozloučili. "Se svým výkonem jsem ale spokojený," říká Baroš v rozhovoru pro Právo.

Foto: Internet

Milan Baroš se vrátil do prvního týmu Liverpoolu a hned byl svědkem vyřazení z Anglického poháru.

Článek

V Porthsmouthu jsme poprvé nastoupil od zranění za první mužstvo Liverpoolu, jaké to bylo? Hrál jsem celý druhý poločas pohárového zápasu. Se svým výkonem jsem vcelku spokojený, ale chybělo tomu vítězství.

Jak se zápas vyvíjel? Bylo to hodně vyrovnané. Po změně stran jsme byli i o něco lepší, ale nedali jsme penaltu a naopak domácí vstřelili vítězný gól, takže jsme vyřazení, z čehož je veliký smutek.

Kdo penaltu nedal? Owen, kopl to špatně.

Vy jste se dostal do šance? Právě pro faulu na mne jsme tu penaltu kopali, šel jsem sám na bránu a zezadu jsem byl sražen. Jinak jsem se do šance nedostal, ale pár věcí se mi povedlo. Vydržel jsem i fyzicky, takže po této stránce jsem spokojený. Potřebuji hlavně hrát a hrát. On je obrovský rozdíl, odkopat třeba celý zápas za rezervu nebo poločas za první mužstvo. Je to o úplně jiném fotbale.

Zůstanete už v Houllierově výběru nebo vás čeká znovu rezerva? Za tu už hrát nejdu, budu k dispozici pro čtvrteční zápas Poháru UEFA se Splitem. Věřím, že už zůstanu v prvním týmu i pro Premier League a všechno se vrátí do doby před 13. září, kdy jsem utrpěl zlomeninu nohy.

Hráli v neděli Vladimír Šmicer za Liverpool a Patrik Berger za Porthsmouth? Oba jsou zraněni. Šmicer si léčí achillovku a Berger má poraněné koleno.

Reklama

Související témata: