Hlavní obsah

Španělská policie zatkla fotbalisty Leicesteru

MADRID

Osm fotbalistů anglického Leicesteru skončilo ve Španělsku za mřížemi. Policie v Cartageně zatkla osm hráčů poté, co je trojice žen obvinila ze sexuálního obtěžování a napadení. Oznámili to zástupci klubu na svých internetových stránkách.

Článek

Ženy fotbalisty v úterý obvinily, že vnikli v hotelu do jejich pokoje, požadovali po nich sex a někteří je i napadli a zranili. Zpráva z nemocnice hovoří o tom, že ženy měly po těle podlitiny. Kdy k incidentu došlo, není úplně jasné.

Osmička fotbalistů dnes stane před soudcem, který je podle policie obviní z omezování osobní svobody, čtyři z nich budou navíc čelit obvinění ze sexuálního napadení. Podle ostrahy hotelu byli hráči opilí a obtěžovali i další hosty.

Anglický klub, který bojuje o udržení v první lize, byl ve Španělsku na krátkém soustředění. Původně bylo zadržených fotbalistů devět, ale německý záložník Steffen Freund byl nakonec propuštěn.

Fotbalisté anglické Premier League se v poslední době dostávají do křížku se zákonem docela často. Nedávno hýbal děním v Anglii případ, kdy osm hráčů prý znásilnilo jednu dívku v hotelovém pokoji.

Reklama

Související témata: