Hlavní obsah

Real nechce pustit Beckhama, udělá pro to vše

MADRID

Zářivé souhvězdí na madridské obloze bez Davida Beckhama? To si vedení fotbalového Realu nechce vůbec připustit a osmadvacetiletého záložníka hodlá ve španělské metropoli udržet za každou cenu. Příklad? Beckham je nyní v centru pozornosti kvůli údajné sexuální aférce s bývalou asistentkou. Real nelenil a rychle nabídl hráči veškerou pomoc.

Foto: ČTK

David Beckham nyní řeší spíše osobní, než fotbalové problémy.

Článek

"Stojíme při vás. Pomůžeme vám překonat jakékoli problémy, stačí říct," vzkázalo vedení klubu. Činovníci Realu se totiž obávají, že by kapitán anglické reprezentace mohl jako usmiřovací krok nabídnout manželce Viktorii návrat do Anglie a zažádat o přestup. Někdejší členka skupiny Spice Girls není ve Španělsku příliš spokojená, navíc se po nedávných atentátech v Madridu necítí příliš bezpečně.

Beckham podepsal loni v létě na San Bernabeu čtyřletý kontrakt a pro Real by jeho odchod byl velkou ztrátou. Beckham totiž není jen velmi platnou posilou, ale i výnosným obchodním artiklem, který španělskému velkoklubu otevírá nové lukrativní trhy a upevňuje ty staré.

Anglický fotbalista mezitím uprchl před pozorností médií do francouzských Alp, kde tráví volný čas s manželkou a syny Brooklynem a Romeem, zatímco Real se připravoval na odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů v Monaku. I to byl ústupek klubu vůči své hvězdě. Beckham však do zápasu kvůli disciplinárnímu trestu stejně nemůže zasáhnout.

Reklama

Související témata: