Hlavní obsah

Paska jednal v Liverpoolu o Rosickém

PRAHA

Záložník české reprezentace a Borussie Dortmund možná v létě zamíří do Liverpoolu. Tuto informaci potvrdil Právu jeho manažer Pavel Paska. "Je to jedna z možných variant. Moudřejší bychom měli být příští týden," sdělil Právu Paska.

Článek

"V Anglii jsem sice absolvoval první jednání, ale nyní je předčasné cokoliv konkretizovat. V Liverpoolu čekají, jak dopadnou jednání kolem prodeje akcií," dodal.

"Vůbec se tím teď nezabývám. Pro mne je prioritní konec bundesligy o víkendu, protože Dortmund chce do pohárové Evropy, a potom pochopitelně šampionát. Všechno nechávám na svém manažerovi," uvedl Tomáš Rosický. Ten hraje stále se speciální dlahou na ruce, kterou měl zlomenou. I když o víkendu za Dortmund nenastoupil, je v pořádku.

V souvislosti s Rosickým se během sezóny hovořilo také o Realu Madrid, Chelsea či Juventusu.

"Teď je nejpodstatnější, aby nejen Tomáš, ale celý český fotbal uspěl co nejlépe na ME. Zájem o Rosického je, ale všechno se podle mne definitivně rozhodně v průběhu mistrovství nebo po něm. Po tak velkých akcích se vždycky hýbou fotbalové trhy. Žádný z uvedených klubů není mimo hru, všechno je věcí dalších jednání," zakončil Paska.

Reklama

Související témata: