Hlavní obsah

Rosický prý chce za Nedvědem do Juventusu

LONDÝN

Konec v Dortmundu, pokračování v Juventusu Turín. Takové představy o své kariéře má podle zpráv britské televize ITV záložník Tomáš Rosický. "Chtěl bych si zahrát v Itálii. Spíše než o Interu či AC Milán přemýšlím o Juventusu," řekl stanici někdejší sparťan. Až dosud se hovořilo více o Anglii, v poslední době pak především o Liverpoolu.

Článek

Čechům se na evropském šampionátu v Portugalsku daří, tým je již v semifinále, a na úspěchu je výrazně podepsán i Rosický. Zájem o hbitého špílmachra, který však dobře zvládá i defenzivní porce, proto roste. Nahrává tomu i skutečnost, že Rosický vyjádřil přání z Dortmundu odejít a o svém záměru už údajně informoval i vedení klubu.

O Turíně má v reprezentaci dokonalý přehled. Dres 'Staré dámy' obléká Pavel Nedvěd, který je v Juventusu maximálně spokojený. A reference od kapitána národního týmu zabírají, soudí ITV. "O své budoucnosti budu teprve jednat. Až skončí Euro, sednu si s agentem a rozhodneme se," řekl televizi Rosický.

Pokud by Rosický opravdu skončil v Juventusu a turínský velkoklub ulovil v italských vodách rybu, po níž už dlouho prahne, mohli by se v černobílém pruhovaném dresu sejít hned tři Češi. Juventus totiž téměř dva roky touží po Marku Jankulovském. Hráče Udine sleduje, ale dosud nepřišel s nabídkou. Šéfové klubů se hodlají setkat až po šampionátu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.