Hlavní obsah

VIDEO: Ruský reprezentant Dzagojev knokautoval soupeře. Teď mu hrozí vysoký trest

Moskva

Oplácet se nevyplácí. Své o tom ví ruský fotbalista Alan Dzagojev - frustrovaný záložník moskevského CSKA si v městském derby proti Dynamu vybil zlost na svém soupeři, který do něj předtím zezadu zajel skluzem, a Australana Wilkshira knokautoval rovnou k zemi. Hlavní rozhodčí neváhal a mladého reprezentanta ihned vyloučil ze hřiště.

Alan Dzagojev viděl za nesportovní zákrok červenou kartu.

 
Článek

Běžela 58. minuta utkání a v Chimki areně se schylovalo k malé senzaci. Souboj moskevských rivalů CSKA s Dynamem se pro domácí tým vyvíjel hodně špatně, Dynamo tou dobou vedlo už o dva góly. Nervozita byla na straně hráčů CSKA patrná při každém souboji o míč a vyvrcholila zákrokem Dzagojeva. Dvaadvacetiletý mladík se po skluzu Luka Wilkshira neudržel a po Australanovi okamžitě vystartoval. Dzagojevova levačka byla přesná i úderná a hráče Dynama zasáhla přímo do obličeje.

Dzagojev, jedna z největších hvězd CSKA Moskva, teď bude za svůj počin tvrdě potrestán. Kromě ztráty tří bodů (Dynamo nakonec zvítězilo 2:0) čeká Dzagojeva disciplinární řízení. Nejpravděpodobnějším trestem je v tomto případě stopka na pět zápasů, není však vyloučeno, že distanc bude mnohem přísnější.

Reklama

Související témata: