Hlavní obsah

VIDEO: Neuvěřitelný vlastní gól odstartoval kanonádu Partizanu Bělehrad

Niš

Na tento zápas nebudou fotbalisté Radnički Niš (v červených dresech) rádi vzpomínat. Na stadión Čair zavítal v rámci 11. kola srbské Super Ligy úřadující mistr Partizan Bělehrad a domácí se chtěli proti favoritovi vytáhnout. Po devadesáti minutách jim ale do řeči moc nebylo, utrpěli totiž debakl 0:4. Vše odstartoval v 7. minutě nevídaný vlastňák Dušana Kolareviče, který v pokutovém území odkopl míč tak nešikovně, že zaplachtil přímo do brány Radnički.

Vlastní gól v zápase Radnički Niš - Partizan Bělehrad.

 
Článek

Fanoušci Niše byli na duel pořádně natěšení. Do hlediště jich zavítalo třináct tisíc a domácí borci s jejich podporou toužili po skalpu lídra tabulky.

Zápas se jim ale vůbec nepovedl. Střelecký koncert Partizanu zahájil neskutečný "vlastenec" záložníka Kolareviče, který se snažil odkopnout míč před dotírajícím útočníkem Markovičem. Balón v šestnáctce sice trefil, ale učinil to tak nešťastně, že mu míč z kopačky zapadl přesně k levé tyči Peričovy brány.

Nešťastný gól domácí psychicky nahlodal a ti ve druhé půli inkasovali ještě třikrát. Partizan si tříbodovým ziskem upevnil první příčku v soutěži. Radnički figuruje na jedenácté pozici.

Reklama

Související témata: