Hlavní obsah

Rajnoch se vrátil do kádru Sivassporu. Trenérovi se omluvil

Istanbul

Fotbalista Jan Rajnoch se vrátil do kádru Sivassporu poté, co z něho byl před 16 dny vyřazen kvůli hádce s trenérem při utkání. Následně však kouč tureckého celku Riza Calimbay přijal jeho omluvu a Rajnoch by tak mohl nastoupit už v neděli proti Trabzonsporu.

Foto: Petr Horník, Právo

Jan Rajnoch na reprezentačním srazu

Článek

K incidentu došlo při pohárovém utkání s druholigovým celkem 1461 Trabzon, které Sivasspor vyhrál 2:1. "Byl jsem vyřazen z kádru kvůli hádce s trenérem, při které jsem měl pravdu, ale bohužel to bylo na nepatřičném místě. A to na hřišti, před diváky, vedením a televizí," napsal Rajnoch na svém twitteru. "Byl to ode mě úlet," dodal.

Následně více než dva týdny trénoval individuálně, většinou dvoufázově. "Dnes jsem se konečně mohl omluvit trenérovi, spoluhráčům i vedení. Nebyla to jednoduchá doba, ale měl jsem čas přemýšlet a ze všeho se poučit," prohlásil stoper s 15 starty za národní tým.

Nyní se chce soustředit hlavně na to, aby se dostal zpět do sestavy. "Udělal jsem velkou chybu, za kterou jsem byl právem potrestán a jako profesionál jsem trest přijal. Teď se budu snažit vše napravit a dostat se zpátky tam, kam patřím. Děkuji všem za pochopení," dodal.

Že je vše urovnáno, potvrdil i trenér Calimbay. "Rajnoch byl v trestu, omluvil se a vše je v pořádku. Nemáme žádný problém," citují Calimbaye turecká média.

Sivasspor, za který hrají i další Češi Jakub Navrátil a Milan Černý, bez Rajnocha v sestavě prohrál s Mersinem 0:3, uhrál bezbrankovou remízu s Fenerbahce v poháru a stejného soupeře pak v lize porazil 2:1. V této sezóně má Rajnoch odehráno 15 utkání a na kontě jeden vstřelený gól.

Reklama

Související témata: