Hlavní obsah

VIDEO: Neuvěřitelná chyba. Brankář se po střele z přímého volného kopu zesměšnil

Jagodina

Na duel v Jagodině nebude brankář fotbalového týmu Crvena Zvezda Bělehrad Boban Bajković vzpomínat příliš v dobrém. V rámci 26. kola srbské Super Ligy totiž pustil za svá záda gól, který se tak často nevidí.

Neuvěřitelná chyba brankáře CZ Bělehrad.

 
Článek

Ve šlágru kola vedla v tabulce druhá Crvena Zvezda na hřišti Jagodiny, která bojuje o účast v příštím ročníku evropských pohárů, ještě v 50. minutě 2:1. Poté však nastala situace, která zejména domácí příznivce pořádně rozveselila.

Jagodina měla výhodu přímého volného kopu, k jehož exekuci se postavil Durić. Míč stál daleko od brány a pětadvacetiletý záložník proto nadýchaným centrem do šestnáctky zkusil vyzvat k zakončení některého ze spoluhráčů. Nikdo však balón netečoval a ten tak mířil k levé tyči hostující brány, kde stál gólman Bajković.

Všichni na stadiónu očekávali, že ho zkušený černohorský gólman lahůdkově ukryje do rukavic, místo toho ale přišel šok! Bajković měl špatný odhad, a přestože naznačoval, že má balón zcela pod kontrolou, pustil ho do sítě.

I přes tuto minelu ale hosté dokázali vybojovat tři body. Nešťastný okamžik je psychicky nepoznamenal, naopak přispěchali s bleskovou odpovědí. Po následném výkopu zaútočili a Milunovič dostal fanoušky bělehradského celku do varu.

Crvena Zvezda po vítězství v Jagodině 3:2 nadále drží naději na zisk mistrovského titulu. Čtyři kola před koncem má na vedoucí Partizan jen dvoubodovou ztrátu.

Reklama

Související témata: