Hlavní obsah

VIDEO: To byla komedie. Série školáckých chyb připravila fotbalisty St. Mirren o zápas

Inverness

Domluva jak na fotbale v Horní Dolní byla k vidění v zápase nejvyšší skotské fotbalové soutěže. První ligové kolo mezi celky Inverness CT a St. Mirren FC přineslo tragikomickou situaci, kdy hráči druhého jmenovaného týmu ve snaze zabránit inkasování další branky sami dali soupeři luxusní příležitost ke skórování.

Před Doranovým gólem vázla mezi hráči St. Mirren lepší kooperace.

 
Článek

Běžela 49. utkání a fotbalisté Inverness zrovna vstřelili úvodní branku. Před jejich soupeři tak byla rozehrávka na půli hřiště. Namísto uklidnění hry se ale hostující hráči St. Mirren záhy dopustili několika zbrklých přihrávek, a i s přispěním horlivého napadání domácích se dostali do velkých problémů.

Hosté museli s balónem ustoupit až k vlastnímu pokutovému území. Tam se jeden z obránců pokusil přihrát svému brankáři na uklidňující odkop. Slabý pas se ale ke strážci branky dostal jen taktak. Nepovedený odkop následně skončil přímo na noze hráče Inverness Aarona Dorana, před kterým zela prázdná branka. Výsledek si není těžké domyslet.

Hráči St. Mirren se z direktu v podobě dvou gólů během pár okamžiků nedokázali do konce utkání vzpamatovat. O deset minut později se Inverness trefilo znovu a výsledek 3:0 si až do závěrečného hvizdu pohlídalo.

Reklama

Související témata: