Hlavní obsah

Beckham zvažuje odchod z Madridu kvůli dotěrným novinářům

PRAHA

Fotbalista David Beckham zpochybnil své další působení v Realu Madridu kvůli novinářům, kteří pronásledují jeho děti. Během přípravy anglické reprezentace na sobotní kvalifikační zápas se Severním Irskem kapitán národního mužstva prohlásil, že dotěrnost reportérů ve Španělsku překročila únosnou mez.

Článek

Beckham a jeho manželka Victoria, bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls, už si prý na neustálou pozornost médií zvykli. Své potomky ale chtějí před novináři uchránit. "V minulých dvou týdnech se stalo několik událostí, které mě přiměly sednou si a přemýšlet. Chtěl bych, aby mé děti mohly normálně chodit do školy, do školky nebo na fotbal. A to se neděje, což pro mě znamená velký problém, protože my s nimi nejsme nepřetržitě," řekl Beckham novinářům v Manchesteru, kde hrával do léta 2003 za mužstvo United.

Devětadvacetiletého hráče rozlítilo počátkem března chování reportérů, kteří pronásledovali nestaršího z jeho tří synů Brooklyna. "Šel do fotbalové přípravky a celou cestu ho obtěžovali paparazziové. Vždyť je to šestiletý kluk a samozřejmě ho to rozrušilo. Romea zase fotili ve školce, když si hrál s ostatními dětmi. To pro mě znamená překročení určité hranice," prohlásil Beckham, jenž byl v té době s Realem a nemohl se synům věnovat. Jeho manželka se starala o Cruze, který se narodil koncem února.

"Hraju tady rád, ve Španělsku se mi líbí a fanoušci se tu ke mně chovají neuvěřitelně. Ale co zažívám jinak, to mě snad nikde jinde nepotkalo," posteskl si anglický záložník.

O Beckhamově možném odchodu z Madridu se v poslední době mluvilo i v souvislosti s neúspěchy Realu v letošní sezoně. Britská média spekulovala, že by mohl přestoupit do jednoho z londýnských velkoklubů. Pro bohatou Chelsea by nebyl problém zaplatit odstupné za hráče, který přišel do Realu za 35 milionů eur. Arsenal má zase tréninkový areál v Hertfordshire, kde leží slavné luxusní sídlo Beckhamovy rodiny.

Reklama

Související témata: