Hlavní obsah

Real prý hodlá nabídnout Owena za Nistelrooije

MANCHESTER/MADRID

K velkému přestupu se možná schyluje mezi evropskými velkokluby Realem Madrid a Manchesterem United. Real totiž usilovně touží získat útočníka Reds Ruuda Van Nistelrooije a hodlá za jeho příchod do Madridu obětovat další střelecké eso fotbalových trávníků - Michaela Owena. Bývalá hvězda Liverpoolu by přitom měla být jen součástí obchodu.

Článek

Real se o Nistelrooije velmi zajímal už po konci loňské sezóny a obě strany prý byly blízko podpisu smlouvy. Nistelrooij ale nakonec zůstal věrný barvám Manchesteru a setrval na Old Trafford.

Spekulacím o možném příchodu Nistelrooije do Realu nahrál fakt, že agent nizozemského hráče byl minulý týden na návštěvě v Madridu.  A mimojiné byl viděn na stadionu Santiaga Bernabeua při velkém vítězství Realu 4:2 nad Barcelonou.

Je reálná výměna Nistelrooij - Owen?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Manažer a trenér Manchesteru Alex Ferguson však veškeré zvěsti o odchodu Nistelrooije vehementně popírá. "Myšlenka, že bychom mohli pustit jednoho z nejlepších útočníků v Evropě si ani nezasluhuje komentář. Pravda je následující: nikdy jsme neuvažovali a neuvažujeme o tom že bychom Ruuda pustili. A není ani šance, že bychom to chtěli udělat v budoucnu," řekl Ferguson jasně.

Nistelrooij se ještě donedávna zotavoval z operace achillovky, která jej vyřadila ze hry na téměř čtyři měsíce. Owen zase nastupuje ve Španělsku jen sporadicky, na jeho postu zpravidla dostávají přednost Ronaldo a Raúl. Přesto stihl za Real v letošní sezóně vstřelit čtrnáct branek, ale několikrát projevil zájem z klubu odejít.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.