Hlavní obsah

VIDEO: Drzost se vyplatila. Kolumbijec předvedl úžasné sólo se sladkou tečkou

Loveč

Byl to debut z říše snů. Když se v prosinci loňského roku upsal Loveči na tři roky, ještě netušil, jakou parádní premiéru v bulharské lize zažije. Kolumbijský fotbalový záložník Danilo Moreno Asprilla přispěl v duelu 24. kola k vítězství Litexu nad Beroe Stara Zagora (3:0) dvěma góly, přičemž jeho první trefa neměla vůbec žádnou chybu.

Úchvatné sólo v podání Kolumbijce Asprilly.

 
Článek

Probíhala 20. minuta střetnutí, když Albánec Jürgen Gjasula vybojoval za bezbrankového stavu nedaleko šestnáctky míč. Toho se na pravé straně zmocnil Asprilla, který se odvážné vydal až před bránu soupeře.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Nejprve se elegantně zbavil obránce Zafirova, v pokutovém území si poté pohrál s dalšími protihráči Dinkovem a Ivanovem, a své úchvatné sólo nakonec po závěrečné kličce zakončil přesnou střelou k pravé tyči.

Domácí povzbuzeni vedoucím zásahem následně odstartovali brankostroj. Ve 29. minutě nejprve upravil na 2:0 Slavčev a těsně před koncem první půle v podstatě rozhodl o triumfu Loveče svým druhým gólem v utkání Asprilla.

Litex ztrácí v čtrnáctičlenné tabulce na první Ludogorec Razgrad jeden bod a stále je ve hře o titul. Beroe figuruje na osmé příčce s mankem dvaceti bodů na Loveč.

Reklama

Související témata: