Hlavní obsah

Nedvěd chce hrát v Juventusu do roku 2007

TURÍN

Pavel Nedvěd zřejmě s fotbalem hned tak neskončí. Původně se rozmýšlel, že kariéru ukončí poté, co mu v roce 2006 vyprší v Juventusu Turín jeho stávající smlouva. V rozhovoru pro italskou televizní stanici Rai Due ale prohlásil, že je připraven prodloužit spolupráci s italským mistrem až do roku 2007.

Článek

Nedvěd se podle svých slov fotbalem zase baví. Nehovoří o tom, jestli se zlepšil jeho zdravotní stav. "Užívám si i tréninky. Chci hrát dál," uvedl držitel Zlatého míče pro nejlepšího hráče v Evropě za rok 2003. "Pokud mě nepotká další vážné zranění, budu toho schopen," dodal.

O přestupu do jiného klubu neuvažuje. "Bezpochyby zůstanu tady. Tedy pokud mi klub nabídne novou smlouvu. To budu opravdu šťastný," řekl Nedvěd, jenž loni skončil v reprezentaci. Spekuluje se však o tom, že by se mohl do národního týmu vrátit, protože by si rád zahrál na mistrovství světa v Německu.

Nedvěd v pondělí se spoluhráči z Turína odletěl na turné do Japonska. Čerství italští šampióni odehrají dva zápasy v Tokiu a jeden v Hongkongu.

Reklama

Související témata: