Hlavní obsah

Barcelonu asi rekordní nabídka Chelsea za Ronaldinha nezviklá

PRAHA

Ani astronomická částka 54,5 miliónu liber asi nepřiměje vedení Barcelony prodat svojí největší hvězdu Ronaldinha do londýnské Chelsea. Brazilec tak pravděpodobně zůstane ve službách španělského mistra, ten anglický si zatím musí nechat zajít chuť. Nového hvězdného spoluhráče tak nezískají ani čeští reprezentanti Jiří Jarošík a Petr Čech.

Článek

Spekulace o tom, že Chelsea chtěla za Ronaldinha nabídnout 54,5 miliónu liber popřel brazilcův agent a zároveň bratr Roberto de Assis. Respektovaná španělská show "El Tirachinas" trvá však na tom, že vítěz Premier League už s Ronaldinhem našel společnou řeč.

Získá Chelsea Ronaldinha?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Chelsea chce podle pořadu otestovat ochotu Barcelony prodat brazilského kouzelníka. Zmiňovaná částka by z Brazilce udělala nejdražšího fotbalistu na světě. De Assis vše popírá. "O této nabídce nevím vůbec nic. Zatím se ke mně nic nedostalo, ale ve fotbale můžete být překvapení každým okamžikem," uvedl agent.

O Ronaldinhovi se spekuluje, že není na Nou Campu příliš spokojený poté, co rezignoval vice-prezident klubu Sandro Rossel. Ten se dlouhodobě přel s prezidentem Joanem Laportou. Rossel totiž hrál klíčovou roli při příchodu Ronaldinha do slavného španělského klubu.

Přes odchod Rossela se dá těžko předpokládat, že by Barcelona svůj klenot prodala. Ronaldinho hraje v plánech kouče Rijkaarda klíčovou roli. Barcelona údajně vyjednává s hráčovými zástupci o novém kontraktu, který by zvýšil částku, za kterou by Brazilec byl k volný pro ostatní kluby. Ta je v současnosti ve výši 100 miliónů liber.

Reklama

Související témata: