Hlavní obsah

Baroš je o dva milióny dražší, proti Kaunasu možná nastoupí

LIVERPOOL

Zájem o českého fotbalistu Milana Baroše umožňuje jeho klubu zvyšovat cenu. Podle listu The Guardian chce FC Liverpool za svého útočníka už sedm milionů liber. To je o dva miliony víc, než na kolik zní zatím jediná oficiální nabídka od Aston Villy. Český reprezentant je překvapivě i v sestavě pro úterní utkání předkola Ligy mistrů.

Článek

Britský deník předpokládá, že klub z Birminghamu o Baroše opravdu stojí a že během tohoto týdne svou nabídku vylepší. Ve hře však zůstávají také West Ham United a Deportivo La Coruňa. Španělský klub však nenabízí peníze, ale výměnu za portugalského obránce Jorgeho Andradeho a k tomu chce ještě milion liber doplatit.

Barošův manažer Pavel Paska v pondělí po rozhovoru s trenérem Rafaelem Benítezem uvedl, že o hráčově přestupu v současnosti s nikým nejedná. "Nic se nemění. Zastavili jsme všechny aktivity okolo případného přestupu. Milan je dál v Liverpoolu," řekl Paska BBC. "Situaci zhodnotíme za dalších čtrnáct dní. Pak se definitivně uvidí," dodal.

Baroš přišel na Anfield Road v prosinci 2001 za 3,6 milionu liber, jeho cena se tedy téměř zdvojnásobila. Nejlepší střelec loňského mistrovství Evropy se stále ještě nevzdává naděje, že by v Liverpoolu zůstal.

V nedělním přípravném utkání s Olympiakosem Pireus vstřelil Baroš dvě branky, ačkoli odehrál pouze poločas. Oproti očekávání je Milan Baroš v nominaci Liverpoolu pro úterní utkání druhého předkola Ligy mistrů proti FBK Kaunas.

Nominaci může trenér ještě změnit. Pokud Baroš nastoupí, ve zbytku sezony nebude se moci objevit v evropských pohárech v dresu jiného klubu a jeho cena klesne.

Reklama

Související témata: