Hlavní obsah

Sanchez z Espaňolu: Beckham mě napadl!

PRAHA

Mizerný start do sezóny zažívá slavný španělský velkoklub Real Madrid. Po třech kolech je se třemi body na nelichotivé patnácté příčce, což ve slavném klubu vyvolává nervozitu. V neděli Real prohrál 0:1 na hřišti pohárového soupeře Teplic Espaňolu Barcelona a podle španělských médií měl konflikt s protihráčem Sergiem Sanchezem záložník David Beckham.

Foto: ARCHIV

Anglický fotbalový reprezentant David Beckham

Článek

Anglického reprezentanta Sanchez obvinil, že jej napadl právě po nedělním vzájemném utkání. "Zápas byl hodně napínavý. Protahoval jsem se u postranní čáry, když Beckham přišel zahrávat rohový kop. Shodou okolností jsem po jeho zahrání začal kašlat," řekl Sanchez rádiu Punto Radio.

"Beckham si situaci vyložil špatně a začal mě urážet. Když jsem se po zápase vrátil do šaten, tak na mě čekal. Začal mě znovu urážet a napadl mě," tvrdí hráč Espaňolu. "Stále tomu nerozumím. Možná to bylo kvůli tomu, že byl zraněný," dodal Sanchez.

Beckham se celou událost snažil zlehčit. "Občas se něco podobného stane. Sanchez na mě křičel, když jsem kopal roh," citují Beckhama internetové stránky BBC..

Výprask v Lyonu

Real prohrál v minulém týdnu tři utkání, což se mu obvykle nestává. Nejprve prohrál úvodní domácí zápas sezóny s Celtou Vigo 2:3, pak v úterý dostal výprask v Lyonu, kde prohrál 0:3.

Následovala nedělní prohra 0:1 na hřišti barcelonského Espaňolu, kterou navíc Real odnesl dvěma vyloučeními. V hektickém závěru putovali do sprch Ramos a Baptista. Real ale hodlá podat protest a chce zápas opakovat. Podle něj sudí před gólem Daniela Jarqueho zapískal. ten to ale popírá.

Real si může reputaci napravit už ve čtvrtek, kdy v utkání čtvrtého kola Priméra División přivítá Athletic Bilbao.

Reklama

Související témata: