Hlavní obsah

Beckham chce v Realu zůstat do konce kariéry

Madrid

Navzdory současné napjaté situaci v Realu Madrid chce David Beckham ve španělském velkoklubu zakončit svou kariéru. Třicetiletý anglický fotbalista má smlouvu do roku 2007 a rád by ji co nejdříve prodloužil.

Článek

Při vlně personálních změn v Realu jsou však jednání o novém kontraktu obtížná. "Pokaždé, když něco vyřešíte, něco jiného se mění. Ale abych byl upřímný, už jsem si na to zvykl. Možná bude dobré, když se to vyřeší před mistrovstvím světa," uvedl Beckham v rozhovoru s agenturou Reuters.

V čele Realu v únoru Fernando Martín nahradil Florentina Péreze, od příští sezony navíc klub povede nový trenér. Beckham by byl rád, kdyby jím byl současný kouč anglické reprezentace Sven-Göran Eriksson, ale svou budoucnost v Realu s tím nespojuje.

Kapitán anglického národního týmu by smlouvu neprodloužil jen v případě, že by ho vedení Realu chtělo prodat. "Jsem tady tři roky a měl jsem pět různých trenérů a dva prezidenty, takže vím, že se věci v tomhle klubu mění hodně rychle. Kdyby klub řekl, že mě nechce, odešel bych, ale to se nestalo," uvedl Beckham.

Ve Španělsku už se usadila i rodina bývalé hvězdy Manchesteru United. "Děti i moje žena jsou šťastní, zrovna jsme si pořídili nový dům. Není žádný důvod odcházet jinam," dodal.

Reklama

Související témata: