Hlavní obsah

Jak a lépe v demoverzi FIFA 10 PC?

Na hratelnou ukázku nejpopulárnějšího fotbalového simulátoru, FIFA 10, jsme vás upozornili už předevčírem. Nyní pro vás máme několik základních tipů, jak si demoverzi skvělé hry ještě více vychutnat.

Foto: FIFA 10 Team

V demoverzi si zahrajete mimo jiné za Chelsea nebo Bayern Mnichov.

Článek

Předem upozorňujeme, že demo nabízí opravdu jen zlomek toho, s čím nakonec dorazí na pulty plná verze. Na výběr máte jen jeden zápas, ale už kombinace týmů (Chelsea, Barcelona, Juventus, Bayern Mnichov, Olympique Marseille a Chicago Fire) slibuje pořádnou zábavu. Abyste si ji vychutnali ještě lépe, dáme vám pár základních rad.

Herní menu přineslo šedivé neaktivní a bílé aktivní položky. Pro demoverzi jsou zpřístupněné jen bílé. Ještě než dáte povel k výkopu, určitě navštivte kolonku Moje FIFA 10 a zde Herní nastavení.

Podkolonka Hraní hry vám nabídne velmi zásadní volbu a to obtížnost. Všem nováčkům rozhodně doporučujeme zvolit pro začátek lehkou, pět dalších náročnějších si můžete vyzkoušet později.

Vizuální sekce není tak důležitá, zde si jen zvolíte, co a jak chcete při zápase vidět, stejně tak Scénář, kde si pro změnu můžete nastavit skóre nebo počet karet. Nic podstatného, rozhodně doporučujeme začínat od nuly.

Mnohem významnější je poslední část v sekci Hraní hry - a to Systém. Protože demoverze FIFA 10 je primárně nastavena na nejnižší možnou kvalitu (aby ji hráči spolehlivě rozeběhli na všech počítačových konfiguracích), mohlo by se zdát, že vizuální stránka je někde v hlubokém podprůměru, což samozřejmě není pravda. Stačí zvýšit rozlišení a zapnout některé grafické zlepšováky a rázem vás čeká parádní podívaná. Ovšem musíte znát limity svého počítače. Na prastarém notebooku, který pamatuje minulé století, rozeběhne moderní hry málokdo. Vyzkoušejte sami, co vám váš stroj dovolí.

Poslední důležitou sekcí v Hraní hry je Ovládání. Naučte se přiřazené klávesy a začněte postupně trénovat přihrávky, centry a střely a testujte obranné zákroky. Postupem času se naučíte klávesnici nebo gamepad ovládat jako zručný virtuóz! S chutí do toho, Tým FIFA 10 vám drží palce, tentokrát ještě ne ve finálním ostrém testu, ale v chutném předkrmu.

FIFA 10 přijde do obchodů 2. října 2009. Kromě PC s dočkají i majitelé PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonů. Plná verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama