Hlavní obsah

FIFA 10 PC III: Ruská liga debutuje

Ve třetím pokračování našeho představování vlastností PC verze očekávaného fotbalového hitu FIFA 10 se zaměříme na rozšíření již tak velmi obsáhlé nabídky hratelných ligových soutěží.

Foto: FIFA 10 Team

Takovýto přehledný pohled si budete moci zvolit i na ruských stadionech.

Článek

Máte chuť vzít si pod svá křídla rozhádané Galacticos a pokusit se s družinou kolem Christiana Ronalda vrátit Barceloně i celé Evropě loňskou potupu? Nebo si vyzkoušíte, jaké je to vést Juventus tentokrát už bez Pavla Nedvěda? Či obdivujete nasazení anglické ligy a dokážete světu, že Manchester City má šanci se skutečně prosadit do Big Four (tedy rozšířit čtyřku na Big Five)? Nebo Liverpool, ManU, Chelsea, Bayern Mnichov či Sparta Praha? Všechny slavné klubové soutěže i ty méně slavnější, jako je třeba česká Gambrinus liga, budou samozřejmě ve finální verzi dostupné.

Autoři však rozhodně nezaspali fotbalové trendy a letos rozšířili vysoký počet hratelných soutěží i o ruskou nejvyšší fotbalovou soutěž! Co to znamená pro nás? Nejen o jednu odemknutou ligu navíc, ale i fakt, že si budeme moci vyzkoušet české ostrostřelce Jana Kollera nebo Tomáše Necida v akci! Kdy? Již brzy.

Plná verze hry vyjde 2. října 2009. Kromě PC se dočkají i majitelé PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonů. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama