Hlavní obsah

Staňte se virtuálním profesionálem!

Vítejte na prahu virtuální fotbalové kariéry. Vaší kariéry! FIFA 10 vám umožní prožít si fantastický sen – stát se profesionálním fotbalistou.

Foto: FIFA 10 Team

V režimu Virtuální profesionál může jeho přihrávka mířit třeba právě na vás!

Článek

Snili jste někdy o tom, jak ve finále Ligy mistrů proměňujete rozhodující penaltu? Chtěli jste si zahrát s největšími světovými hvězdami v jednom mužstvu? Vzbudili jste se s představou, jak se lvíčkem na prsou zvedáte pohár pro vítěze mistrovství světa? Ruku na srdce: My také! Konec snění, FIFA 10 se promění v agenturu na zážitky a vy si vše budete moci zažít na vlastní kůži!

Nový herní režim Virtuální profesionál vám umožní zdigitalizovat si svou vlastní podobu, zařadit se do týmu vašeho srdce, nastavit výkonnost vlastního alter-ega a především si prožít úžasnou fotbalovou kariéru! Třeba se právě z vás stane virtuální legenda.

Více informací o perfektním herním módu přineseme již v pondělí, tak se na naši stránku nezapomeňte opět mrknout. Každý den pro vás máme novinky ze světa nejpopulárnějšího fotbalového simulátoru všech dob.

FIFA 10 vyjde 2. října 2009. Kromě PC se dočkají i majitelé PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonů. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama